Vi behöver din hjälp!

För att få gräset grönare än hos grannen behöver vi hjälpas åt med trädgårdsunderhållet.
Trädgårdsgruppen vill gärna ha din hjälp med vattning av blommor och rabatter och gräsklippningen. Vi vore tacksamma om du kunde vattna krukor och rabatter vid “ditt” hus.

Det finns 4 st. vattenutkastare, med påkopplad slang på 40 m, utanför Toffelbacken 17, 23, 29 och 33. Nycklar till dem finns i trädgårdsförrådet i 27:an, och de som har nyckel dit är:
Nr.15 Otto Haraldsson
Nr.17 Judith Brodie
Nr.19 Anna Müller
Nr.25 Jonny Karlsson
Nr.27 Malin Haffling
Nr.29 Barbro Vikman
Nr.31 Bo Edman
Nr.33 Ulf Jonasson
Nr.35 Karin Haglund

I trädgårdsförrådet finns även en hand- och en motordriven gräsklippare, så om du vill göra vårt gröna grönare, och gräset kortare, ring på hos din granne och är hon/han på semester, försök i nästa hus! För frågor angående gårdsskötsel, kontakta Anna Müller,Toffelbacken 19.

Kom ihåg att ta bort och lämna tillbaka nyckeln till vattenutkastaren sen när du är klar!

Tusen tack för din medverkan och ha en härlig sommar önskar
Hasse, Fredrik, Judith, Raymon, Cattis och Robert

Grilltider

Passa på att använda våra utegrillar när solen dyker upp! Vi låter bygga ett antal nya fina träbänkar som placeras ut nu under sommaren.

Tänk på att ta hem matrester och sopor efter grillningen, så att inte papperskorgarna svämmar över. Dessutom slipper vi oväntade gäster i form av fåglar och råttor.
Var försiktig med grillkol efter avslutad grillning, tänk på brandfaran. Var och en ansvarar för att återställa trädgårdsmöblerna efter användning och att städa efter sig. Grillkol, tändvätska etc. får inte lämnas framme. Tänk på omkringboende och anpassa ljudnivån efter tiden på dygnet.

Kontaktinfo

Styrelsetelefonen är inte fullt ut bemannad under sommaren av förklarliga skäl.
Vi ber dig vänligen att i första hand maila oss på adressen styrelsen@apelsinlunden.se, i andra hand skicka ett SMS.