Uthyrning av hyresrätt Toffelbacken 25

Flera av våra medlemmar har bott här länge och känner de flesta samt vet vad som pågår runt omkring. Därför är det ingen hemlighet att vi har en hyresgäst på Toffelbacken 25 som har flyttat ut.

Då uppstår frågan vad som skall ske med lägenheten. Efter omsorgsfullt övervägande har styrelsen valt att hyra ut lägenheten i 6 månader för att därefter lägga ut den till försäljning. Detta med tanke på att alla har fullt upp just nu, inte bara styrelsen men de flesta i föreberedelserna inför julen. Samt att bostadsmarknaden är ganska låg. Vi håller tummarna för att marknaden hinner gå upp under det kommande halvår samt att flera är sugna på att köpa nya hem innan sommaren.

För att minska på administration och tid har vi redan hyrt ut lägenheten till en bekant som hörde av dig strax efter att den blev ledig. På detta sätt slöser styrelsen inte tid, och vi slipper förlora pengar på att lägenheten står tom.

Vid frågor var god att mejla styrelsen.