Smått och gott

Grilltider

Ha en trevlig matstund med familjen och vänner men var noga med att ta hem alla matrester och sopor efter grillningen, så att vi slipper att få oväntade gäster i form av råttor!

Gårdarna

Med tanke på att asfalten är så dålig på våra gårdar och att det kräver ett mer omfattande arbete, börjar vi med att plantera sommarblommor i rabatter och krukor.
Några rabatter, där det inte växer någonting, och även några ”gluggar”, kommer att grävas upp för att ge plats för redan inköpta perenner. Planteringen kommer att påbörjas så fort platsen är förberedd.
Sommarblommorna kommer under vecka 20.
Vi håller även på att titta på utbudet av parkbänkar och andra utomhusmöbler.

Nya lägenheten

På grund av visat intresse, planerar vi en förhandsvisning för alla boende. Vi kommer att informera om datum så fort lägenheten är besiktad och godkänd. Anslag om tid och datum för förhandsvisning sätts upp i portarna.

Portar

Vi kommer att byta ut våra gamla, slitna portar mot vackra ekportar. Vi har inte fått något extakt datum men de kommer upp under sommaren!
Vår nya, fina logga i svart smide kommer ungefär samtidigt att sättas upp ovanför portarna.

Källardörrar

Låssmeden har nyligen reparerat alla de källardörrar som inte alltid brukade gå igen, så alla borde fungera nu, men var uppmärksam och meddela genast till styrelsen om du märker eventuella fel!