Praktisk info kring solcellerna

På förekommen anledning kommer här lite praktiskt info kring solcellerna som nu är i full gång och producerar el åt oss. Solcellerna beräknas kunna förse oss med ca 20% av vår förbrukning.
Har ni flera frågor, tveka inte att höra av er till oss.

Anläggningen togs i full drift och Ellevio bytte mätare onsdagen den 2a September.

I samband med detta avslutades samtliga era elnäts-abonemang och elleverantörs-abonnemang automatiskt. Det är ingenting ni behöver göra för att hantera detta. Ni kommer säkerligen få en sista faktura både från ellevio och från er egen valda el-leverantör. Men efter detta och framöver kommer alltså eran elförbrukning redovisas och debiteras på er månadsavgift till föreningen.

Föreningen har för närvarande valt grön el från skellefte-kraft som elleverantör. Detta då de gav oss ett väldigt förmånligt pris. Om någon medlem har särskilda synpunkter eller åsikter kring el-leverantör så hör gärna av er till oss så får vi ta det under övervägande.